2reinsdyrNordkapp og Porsanger betyr uforglemmelige opplevelser. Enten du liker action og eventyr, eller foretrekker ro og vakre landskap, vil du finne det du leter etter. Dypsjø rafting eller fisketurer med stang? Nordlys og scootersafari? Arktiske opplevelser du aldri vil glemme, med en mektig natur i bakgrunnen, og Nordkapp som stuper rett ned i nordishavet. Du er alltid velkommen!

Det er mange måter å komme hit på - enten du lander med fly, tar buss, bil eller kommer sjøveien. Og du er ikke alene. Hver sommer stiger flere hundre tusen passasjerer i land, noen fra Hurtigruta og noen fra cruiseskip. Nesten alle skal til toppen av Europa - Nordkapp - til denne monumentale klippen som ruver 307 over havet. En gang verdens ende, nå et opplevelsessenter omkranset av mektig natur.

Om du kommer sjøveien - kanskje i egen båt - vil du alltid finne plass. Flere hoteller og muligheter for å sette opp telt eller leie hytte. Øya er full av opplevelser, gjennom alle årstider. Det kan være lurt å være forberedt på sterk vind, men også på skyfri himmel og 20° grader i skyggen. Du vet aldri hva du får av vær - men vi lover at du du skal få mye av det!

fuglesafariHer er litt av det vi kan by deg: Fuglesafari til koloni av sjøfugl, kunstgalleri i Kamøyvær, Kongekrabbe safari, Isbar om sommeren, Kystmuseum, Havfiske og Båtutleie, Jul og Vinterhus, Byvandring og Vinteropplevelser - og ikke minst førsteklasses matopplevelser - alt sammen rammet inn av en enestående naturopplevelse.

Du vil også se en unik vegetasjon - såkalt subarktisk - med sjeldne planter som du bare finner her. Og et nakent landskap uten trær. Kanskje kommer du når det er mørketid og nordlys? Kanskje midtsommers for å se reinsdyr drive over slettene? Du har kanskje sett det på postkort, midnattsol og samer, klippekyst og uberørt natur. Du kommer uansett aldri til å glemme ditt besøk her nord.